Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

První ohlasy | Aquaman je prý nejlepší DC film posledních let

Zatím vůbec nejlepší film ze všech dosavadních pokusů adaptací DC komiksů posledních let. Tak píší o filmu Aquaman novináři a blogeři, kteří ho měli v zahraničí možnost vidět ještě před světovou premiérou. Všichni se shodnou především na jediném – je to velká zábava. Co kritici DC a Warner Bros. už léta vyčítají – tedy zbytečnou temnotu, to byl měl Aquaman postrádat. A my se tedy začínáme těšit čím dál víc.

Sólovka Aquamana má prý hodně společného s úvodními filmy Marvelu. Kritici chválí režii Jamese Wana. Aquaman je velmi epická a odsýpající podívaná.
Špatný prý není ani scénář, i když je samozřejmě poplatný látce a jejímu rozvolnění. Chválu prý zaslouží i realizace vizuálu, především podmořský svět, který mnozí úžasem srovnávají s prvním Avatarem. Jedni mluví o tom, že by film postavili co se týče výsledku po bok Temného rytíře. Druzí ho považují za fajn zábavnou jednohubku, ale nic víc. V každém případě, důležité je, že se nikde o filmu nepíše záporně či špatně. Vzpomeňme na Venoma, jehož první novinářské ohlasy zcela srážely.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Již brzy | Reportáž z dabingu Aquamana[/pullquote]Zdá se, že DCU se tedy vydává konečně na cestu, kterou má MCU už léta ozkoušenou. Z temnoty odcházíme na vlnu zábavy, jejíž příslib skýtá i realizace nadcházejího filmu Shazam!.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Do českých kin můžete na Aquamana vyrazit od 13. prosince[/pullquote]-red-
foto/video: Vertical Entert./WB © 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast