Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Captain Marvel zjišťuje, kdo doopravdy je (nový trailer)

„Skrullové jsou ti zlí, a vy jste Kree.“ – Promluvou Nicka Furyho ke Carol Denversové začíná čerstvý trailer k očekávanému komiksovému blockbusteru Captain MarvelPrvní trailer k očekávané komiksové adaptaci společnosti Marvel nevzbudil před časem takové nadšení, jak by asi mohl. Mnozí mu vyčítali nudu. Po dnešku už budou kritici v klidu. Nový trailer k filmu svým obsahem potvrzuje, že Marvel i v tomto případě ví, co dělá. Víc odhaluje původ hlavní hrdinky a její minulost. Hrdinka Carol Denversová s tváří Brie Larsonové je nejsilnější superhrdinkou všech dob a čekají ji opravdu perné chvilky. Podívejte se na dabovaný nebo titulkovaný trailer a nový plakát.

Captain Marvel není klasická sólovka, která by představovala postavu od jejích prvopočátků. Film začíná už v době, kdy má superhrdinka plně rozvinuté schopnosti. Když Zemi dostihne válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Denversová se ocitá s malou skupinou spojenců přímo v srdci konfliktu. Stane se součástí týmu Starforce, který vede velitel, kterého hraje Jude Law.

Captain Marvel (foto: Marvel)

Film režíruje Anna Boden, která má na kontě jako autorka i režisérka několik úspěšných seriálů. Po jejím boku sedí na režisérské židli Ryan Fleck, který s Annou spolupracuje dlouhodobě. Oba jsou také spoluautory scénáře. Nad tím vším bdí náš známý producent Marvelu Kevin Feige.
Kromě Brie Larson se ve filmu objeví Samuel L. Jackson, Jude Law, Gemma Chen, Ben Mendelsohn, Lee Pace, Annette Bening a další.

V následujících dnech čekáme na trailer k nové sólovce Spider-Man: Daleko od domova a na sociálních sítích na celém světě se stále spekuluje o brzkém zveřejnění traileru k Avengers 4, nejčastějí se mluví o 5. prosinci. Uvidíme, jaká bude realita.

Do českých kin vejde superhrdinka 7. března 2019

-red-
foto/video: Falcon, Marvel Entert. © 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast