Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Na Letné děsil o víkendu Noční král – finální Hra o trůny startuje

České HBO přichystalo na víkend několik marketingových akcí, které podporovaly novou řadu seriálu Hra o trůny. Ta je natolik očekávaná, že by žádnou reklamu nepotřebovala, ale stanice chtěla evidentně spíš potěšit skalní fanoušky seriálu. Dnes tedy avizované datum nastalo a premiéra Hry o trůny se na HBO GO odehrála ve 3 hodiny ráno našeho času. Mnozí z vás tak první díl seriálu už viděli, ti další se na něj chystají během večera na HBO GO nebo na kanále HBO v běžném vysílání. V Praze je také přichystána speciální slavnostní premiéra v multikině Cinestar Anděl. Podívejte se, jak vypadal videomapping Nočního krále na pražské Letné. 

HBO také v uplynulých dnech po celé Praze umísťovalo před významné budovy a instituce provokativní nápis „Vaše vláda končí 15. dubna“.

Ve znamení Hry o trůny se neslo i fotbalové derby pražských S.

Hra o trůny – Derby

Zbrusu nový úvodní díl Hry o trůny je již nyní k dispozici pro předplatitele na HBO GO. Televize jej odvysílá ve 20 hodin. Nejsledovanější seriál v historii HBO a celosvětový televizní fenomén Hra o trůny se vrací se svou osmou a poslední řadou.

-red-
foto/video: HBO Europe © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast