Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Soutěž o DVD a Blu-ray oscarového Spider-Mana

Je to film plný superlativů. V prosinci jsme film vyhlásili v našem výročním žebříčku nejlepším filmem roku 2018, za pár týdnů Spider-Man: Paralelní světy získal Oscara za Nejlepší animovaný film. Najde se jen velmi málo filmových fandů, který by tento animovaný klenot nevynášelo téměř do nebes. Jak vidíte z tohoto textu, nadšení v redakci nepolevilo ani po několika měsících od uvedení filmu v našich kinech. Teď se animák konečně dostal na DVD a Blu-ray. Spolu s Bontonfilmem jsme pro vás připravili soutěž o nosiče s filmem.

Podívejte se na reakce prvních diváků, kteří film v Česku mohli vidět. Pustit si můžete i reportáže z českého dabingu. Kdyby vám to jako doporučení nestačilo, podívejte se na další materiály nebo si přečtěte téměř stoprocentně nadšené recenze kdekoliv na internetu.

Film je čistý, vzrušující, zábavný. Má přesně ten druh superhrdiny, kterého chcete vidět – který dělá dobro a vychutnává si to. (Nerdist.com)
Scénář Phila Lorda a Rodneyho Rothmana je tak hravý a natočený tak energicky! Animace je nekonečně vynalézavá. (Denofgeek.com)
Osvěžující verze příběhu Spider-Mana, kde se krom skvělé animace dočkáte i příběhu 13 letého Milese Moralese. (Deadline)
Odvážně boří pravidla animace. (IndieWire)
Každý může být Spider-Man. Revoluční pojetí pro další generace dětí, které se mohou identifikovat s nejoblíbenějším marveláckým hrdinou. (Variety)
Film nádherně propojuje komiksový vesmír tak, jak se to ještě žádnému celovečernímu filmu nepovedlo. (The Wrap)
Přesvědčivý mix komiksu, sentimentu a zábavy. Spider-Man: Paralelní světy našel nový způsob, jak vyprávět známý příběh oblíbeného pavouka. (Screen International)

Soutěž o 3x DVD a 3x Blu-ray

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo dabuje hlavní roli Milese Moralese v českém znění?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Jan Maxián,Ondřej Havel,Petr Rychlý’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 28. dubna do 4. května 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm, a.s.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Spider-Man Paralelní světy”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast