Soutěžíme o DVD Bohemian Rhapsody a výpravnou knihu o filmu

Pro tři z vás máme exkluzivní balíček k velkému kinohitu Bohemian Rhapsody. V soutěži, kterou jsme připravili s distribuční společností Bontonfilm můžete vyhrát DVD s filmem, které obsahuje i kompletní nesestříhanou rekonstrukci vystoupení na Live Aid. Výpravná knižní publikace zase dokumentuje fantastickou cestu Freddieho Mercuryho a skupiny Queen, jak byli zachyceni ve filmu, od prvních úspěchů až po strhující vystoupení na koncertu Live Aid v londýnském Wembley.

Film Bohemian Rhapsody se stal v českých kinech neočekávaným megahitem. Do dnešních dnů si na film koupilo vstupenky přes 1 milion šest set tisíc diváků. Mnoho z nich se na film vydalo opakovaně.
Představitel hlavní role Rami Malek za svůj herecký výkon obdržel Oscara a Zlatý glóbus. Odnesl si i britskou cenu BAFTA.

Soutěž o 3x balíček s knihou a DVD

Výherci soutěže: 
Kateřina Sekerová
Jan Skácel
Jiřina Bockstefelová

Správná odpověď: 1985

SOUTĚŽ probíhá od 20. dubna do 27. dubna 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm, a.s.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Bohemian Rhapsody”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.
Článek jsme oštítkovali takto: