Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Soutěžíme o DVD Bohemian Rhapsody a výpravnou knihu o filmu

Pro tři z vás máme exkluzivní balíček k velkému kinohitu Bohemian Rhapsody. V soutěži, kterou jsme připravili s distribuční společností Bontonfilm můžete vyhrát DVD s filmem, které obsahuje i kompletní nesestříhanou rekonstrukci vystoupení na Live Aid. Výpravná knižní publikace zase dokumentuje fantastickou cestu Freddieho Mercuryho a skupiny Queen, jak byli zachyceni ve filmu, od prvních úspěchů až po strhující vystoupení na koncertu Live Aid v londýnském Wembley.

Film Bohemian Rhapsody se stal v českých kinech neočekávaným megahitem. Do dnešních dnů si na film koupilo vstupenky přes 1 milion šest set tisíc diváků. Mnoho z nich se na film vydalo opakovaně.
Představitel hlavní role Rami Malek za svůj herecký výkon obdržel Oscara a Zlatý glóbus. Odnesl si i britskou cenu BAFTA.

Soutěž o 3x balíček s knihou a DVD

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdy se konal koncert Live Aid?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’1974,1985,1988’/][contact-field label=’Souhlasím se zveřejněním svého jména v případě výhry na webu Totalfilm.cz‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Souhlasím’/][/contact-form]

Výherci soutěže: 
Kateřina Sekerová
Jan Skácel
Jiřina Bockstefelová

Správná odpověď: 1985

SOUTĚŽ probíhá od 20. dubna do 27. dubna 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm, a.s.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Bohemian Rhapsody”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.
TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast