Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Co se stane, když přijdete o všechny věci? Odpoví německá komedie (video)

V létě se do kin podívá německá komedie s velmi originálním námětem. Taky máte občas pocit že toho vlastníte už moc? Různá technologická udělátka, tuny oblečení a nevíte vlastně co dalšího si pořídit a čím se mezi kamarády hecovat? Hrdinové komedie Bez věcí nad věcí to nemusí řešit. Ze dne na den přijdou o všechno. Úplně o všechno. Podívejte se na dabovaný trailer. Do kin se komedie podívá už 18. července.

Toni miluje svůj kávovar. Paul zbožňuje svůj chytrý telefon. Toni by se rozhodně neobešel bez pilulek na růst vlasů. Paul si nedokáže představit chvíli bez Amazonu, Siri a svých supermódních sneakersek. Oba kamarádi mezi sebou každý den bojují o to, kdo je lepší  a větší borec. Všechno se změní jednoho rána, kdy se oba probudí nazí na zemi v prázdném bytě. Den číslo 1 ve 100 denní sázce, kterou včerejšího bujarého večera uzavřeli. Vzdali se všeho, co vlastní. Každý den dostanou zpět pouze jednu ze svých věcí. Každodenní život se pro Toniho a Paula najednou stává nesmírně komplikovaný, ale zároveň neuvěřitelně jednoduchý. Kolik věcí je v životě opravdu nezbytných?

Film natočil Florian David Fitz, který má za sebou již úspěšné filmy Nejkrásnější den a Vincent jede k moři. Fitz si zároveň zahrál jednoho  z hlavních hrdinů, Paula. Role Toniho se ujal Matthias Schweighöfer, kterého diváci znají hlavně z dramatu Kursk, či krimikomedie Jak napálit Banku.

-red-
foto/video: Bioscop © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast