Soutěž o oscarovou Favoritku na DVD a Blu-ray

Historické komediální drama Favoritka zaujala jak festivalové publikum, tak oscarovou akademii. Film Yorgose Lanthimose byl nominován na deset prestižních sošek, proměnil jednu pro hlavní herečku Olivii Colman. Ta získala za ztvárnění královny Anny i Zlatý glóbus a Cenu BAFTA. V britských filmových cenách navíc bodoval snímek v dalších šesti kategoriích. Na benátském filmovém festivalu získal režisér Velkou cenu poroty. Jak vidno, Favoritka je snímek, který si vysloužil četné ostruhy i divácký zájem. Film se rozhodně nedá považovat za pouhý festivalový výstřelek. Jedná se o plnokrevnou historickou vztahovou komedii. Skvěle napsanou, režírovanou a zahranou. Společně s distribuční společností Bontonfilm máme pro vás soutěž o 3 DVD a 3 Blu-ray disky s tímto výjimečným filmem.

V příběhu ze začátku 18. století stojí v hledáčku kamery zejména tři ženské charaktery – královna Anna Stuartovna (Olivia Colman), Lady Sarah (Rachel Weisz) a Abigail (Emma Stone). A ještě přesněji, fyzicky nemocná a stejně tak psychicky nevyrovnaná královna Anna (přišla o sedmnáct dětí) si nedovede představit, že by snad jenom půl dne neměla vedle sebe svou oporu a tajnou lásku Sarah. Ta si zase neumí představit, že by ztratila královninu přízeň. Vše ale změní příjezd Sarahiny sestřenky Abigail, která žádá o práci a které nechybí důvtip ani vychování, když si to situace žádá.

Pro diváka je zábava sledovat intrikářský a rafinovaný boj o královninu přízeň a společenskou prestiž, jehož děj se tak jenom z dálky otírá o politickou situaci, ve které se dvůr a lid britské panovnice nachází. Prim nejen v případě Sarah a Abigail hrají rychlé a troufalé odpovědi plné ostrovtipu.

Soutěž o 3 DVD a 3 Blu-ray disky FAVORITKA

SOUTĚŽ probíhá od 19. května do 26. května 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm, a.s.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Favoritka”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

Comments are closed.