Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Chris Hemsworth chce po Mužích v černém odpočívat, točit už letos nechce

Chris Hemsworth se po letech permanentního natáčení chystá na chvíli usadit doma. Podle webu Daily Mail, kterému poskytl exkluzivní rozhovor, se filmový Thor rozhodl trávit více času s rodinou. A není to jen obligátní věta, kterou používají jako výmluvu mnohé celebrity. Pro australského herce je rodina velmi důležitá a nechce si nechat dětství svých potomků podle vlastních slov proklouznout mezi prsty. Na nějakou dobu bude tedy film Muži v černém: Globální hrozba posledním snímkem, ve kterém budeme moci herce vidět na filmovém plátně. Akční sci-fi komedie má premiéru už 13. června.

Chris Hemsworth (foto: archiv)

„Tento rok pravděpodobně nic nenatočím. Chci zůstat doma s dětmi, které jsou ve velmi citlivém věku. Synové i dcera teď velmi citlivě vnímají moji nepřítomnost,“ vysvětlil herec.
Se španělskou herečkou Elsou Pataky vychovává v Austrálii tři děti – dva pětileté syny (dvojčata) a sedmiletou dceru.
Smlouva se společností Marvel každopádně australskému herci zaručuje účast v nejméně pěti dalších filmech nejvýdělečnějšího filmového komiksového univerza.

V českých kinech se brzy objeví noví Muži v černém. Hemsworth ztvárnil ve filmu s podtitulem Globální hrozba hlavní roli po boku herečky Tessy Thompson. V novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi.

-red-
foto/video: archiv, Falcon © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast