Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Soutěž o zbytečné věci s filmem Bez věcí nad věcí

Bez věcí nad věcí – úspěšná německá komedie míří také do českých kin. Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si ale uvědomí, co je v životě opravdu důležité. V hlavních rolích uvidíme dvě německé komediální hvězdy Floriana Davida Fitze (film i režíroval) a Matthiase Schweighöfera, známého i z amerických filmů (Valkyrie s Tomem Cruisem). V naší filmové soutěži o věci nepřijdete :), naopak můžete vyhrát trička a náramky s flashkou.

Toni miluje svůj kávovar. Paul zbožňuje svůj chytrý telefon. Toni by se rozhodně neobešel bez pilulek na růst vlasů. Paul si nedokáže představit chvíli bez Amazonu, Siri a svých supermódních sneakersek. Oba kamarádi mezi sebou každý den bojují o to, kdo je lepší a větší borec.
Všechno se změní jednoho rána, kdy se oba probudí nazí na zemi v prázdném bytě. Den číslo 1 ve 100 denní sázce, kterou včerejšího bujarého večera uzavřeli. Vzdali se všeho, co vlastní. Každý den dostanou zpět pouze jednu ze svých věcí.
Každodenní život se pro Toniho a Paula najed-nou stává nesmírně komplikovaný, ale zároveň neuvěřitelně jednoduchý. Kolik věcí je v životě opravdu nezbytných?

Filmová komedie Bez věcí nad věcí vejde do českých kin s dabingem.

Soutěž o zbytečné věci s filmem Bez věcí nad věcí

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kolik věcí ze stovky se vrátilo klukům, když bylo 65%25 výzvy za nimi?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’65,35,75’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 17. července do 25. července 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bioscop.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Bez věcí”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast