Soutěž o zbytečné věci s filmem Bez věcí nad věcí

Bez věcí nad věcí – úspěšná německá komedie míří také do českých kin. Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si ale uvědomí, co je v životě opravdu důležité. V hlavních rolích uvidíme dvě německé komediální hvězdy Floriana Davida Fitze (film i režíroval) a Matthiase Schweighöfera, známého i z amerických filmů (Valkyrie s Tomem Cruisem). V naší filmové soutěži o věci nepřijdete :), naopak můžete vyhrát trička a náramky s flashkou.

Toni miluje svůj kávovar. Paul zbožňuje svůj chytrý telefon. Toni by se rozhodně neobešel bez pilulek na růst vlasů. Paul si nedokáže představit chvíli bez Amazonu, Siri a svých supermódních sneakersek. Oba kamarádi mezi sebou každý den bojují o to, kdo je lepší a větší borec.
Všechno se změní jednoho rána, kdy se oba probudí nazí na zemi v prázdném bytě. Den číslo 1 ve 100 denní sázce, kterou včerejšího bujarého večera uzavřeli. Vzdali se všeho, co vlastní. Každý den dostanou zpět pouze jednu ze svých věcí.
Každodenní život se pro Toniho a Paula najed-nou stává nesmírně komplikovaný, ale zároveň neuvěřitelně jednoduchý. Kolik věcí je v životě opravdu nezbytných?

Filmová komedie Bez věcí nad věcí vejde do českých kin s dabingem.

Soutěž o zbytečné věci s filmem Bez věcí nad věcí

SOUTĚŽ probíhá od 17. července do 25. července 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bioscop.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Bez věcí”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.