Pokračuje natáčení Bábovek, v centru Prahy se padalo z okna (video)

Čtrnáct dní se podle producenta Petra Erbena připravovala náročná finální scéna nové komedie Bábovky. Film podle knihy Radky Třeštíkové točí režisér Rudolf Havlík. “Dneska točíme závěr filmu, točíme scénu, kdy nám dvě hlavní představitelky spadnou ze 7. patra. Všechny hlavní postavy se nám tu sejdou a je to vlastně vyvrcholení celého filmu,” prozradil producent filmu.

Na celou finální scénu se filmaři připravovali 14 dní. Byl vytvořen podrobný storyboard a všechny filmové profese na place věděly přesně co mají v danou chvíli dělat. Točilo se totiž na rušné ulici za provozu. Celá náročná scéna se bude realizovat tři dny.
Natáčení pokračuje v Praze až do začátku října. Před pár dny proběhl v pražské vile v Klánovicích mistrovský kousek, Ondřej Vetchý zde totiž skočil v pozdních nočních hodinách v pěti stupních nad nulou do bazénu i přes svůj vyhlášený odpor k studené vodě. Jeho úkolem bylo zachránit svou filmovou dceru v podání Denisy Biskupcové, která v této scéně hraje předstíraný pokus o utopení. Ondřej i Denisa scénu bravurně zvládli a především Ondřej jako otec i záchranář opět potvrdil svou skvělou kondici, statečnost a především hereckou profesionalitu.

Bábovky – Ondřej Vetchý

Příběhy hrdinů Bábovek nám ukáží, že některá setkání dokáží navěky změnit život. Všichni jsme totiž propojeni. Vztahy, prací, náhodami, nenávistí nebo láskou. Všichni jsme součástí té nejsložitější sítě, která je utkána z emocí, mezi nimiž nechybí humor, ironie, bolest, napětí a pochopitelně i láska a vášeň. Bábovky mapují současné partnerské i rodinné vztahy, ukazují zábavné a trefné situace z každodenního života, které zná každý z nás.

Komické drama Bábovky bude mít premiéru v září příštího roku, do našich kin jej uvede distribuční společnost CinemArt.

 -red-
foto/video: Totalfilm, CinemArt, Logline Production © 2019