Přečtěte si nebo poslechněte předlohu Nabarveného ptáčete (soutěž)

Všemi skloňovaný český film Václava Marhoula Nabarvené ptáče se stal nejzmiňovanějším českým filmem celé podzimní sezóny. Nakonec ani diváci nezůstali vůči mimořádnému snímku režiséra Marhoula chladní. Do kin jich za týden dorazilo na 4 desítky tisíc. Nyní tu pro vás máme soutěž o tři knižní předlohy a pět audioknih románu Jerzyho Kosińskiho. Film měl minulý týden slavnostní premiéru v Praze. Poprvé se ale představil v Hlavní soutěži MFF v Benátkách.

Nabarvené ptáče je hluboce dramatický příběh zaobírající se bezprostředním vztahem mezi hrůzou a krutostí na jedné straně a nevinností a láskou na straně druhé. Hlavní roli vytvořil debutující Petr Kotlár.

Realizace filmu Nabarvené ptáče zabrala 100 filmovacích dnů během šestnácti měsíců na celkem 43 lokacích na Ukrajině, Slovensku, v Polsku a Česku. Poslední, v pořadí 3 531, klapka padla 5.7.2018. Kameraman Vladimír Smutný natáčel na černobílý 35 mm negativ ve formátu Cinemascope. V Nabarveném ptáčeti se představuje i mezinárodní herecké obsazení v čele se světovými hvězdami jakými jsou Harvey Keitel Stellan Skarsgård, spolu s nimi pak Udo Kier, Julian Sands a Barry Pepper. Další postavy si zahráli Tim Kalkhof, Alla Sokolova, Aleksej Kravčenko, Lech Dyblik, Júlia Valentová, Martin Nahálka a také Míša Doležalová, Zdeněk Pecha, Jitka Čvančarová, Radim Fiala a Petr Vaněk.

Soutěž o knižní předlohy filmu

SOUTĚŽ probíhá od 19. září do 24. září 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Magic Box, a.s..
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Nabarvené ptáče”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.