Rambo: Poslední krev dostal před premiérou dárek – brutální trailer

Do kin už ve čtvrtek 19. září zamíří legendární John Rambo v podání Sylvestera Stalloneho. Už z prvního teaseru bylo jasné, že film nakonec dostane slibovaný nepřístupný rating. Dnešní video to jenom potvrzuje. Opět nás čeká pořádná řežba a krev. Ve filmu Rambo: Poslední krev se objeví rodinný problém. Když už se zdá, že hlavní hrdina našel klid na ranči svého otce, zjistí, že se vnučka Maria zapletla s drogovým kartelem. Podívejte se na Red Band trailer s titulky, který se celý odehrává ve vychytaném podzemním bunkru.

Rambo: Poslední krev je mnohem osobnější, než předchozí filmy,“ říká Stallone. „Rambo se chce usadit, mít něco jako rodinu a starat se o ní. Sám ale ví, že pod tlakem se vrátí ke svému opravdovému já, i když je to to poslední, co by chtěl. Na ty, kdo mu vezmou to nejdražší, pak čeká odplata, utrpení a smrt.“

Tady neuvidíte Ramba se dvěma raketomety, jak sestřeluje vrtulník. Mnohem víc využívá prostředí, dovednosti, klade pasti a svoje nepřátele loví. Je to návrat ke kořenům, k Rambovi z První krve,“ dodává producent Les Weldon.

Film do českých kin dorazí 19. září.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2019