Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Do kin se vrátily Anna s Elsou – Ledové království má dvojku (soutěž)

Před šesti lety vyslala společnost Disney do světa Ledové království. Nečekaný celosvětový kasovní úspěch korunoval zisk dvou Oscarů za Nejlepší animovaný film a Nejlepší píseň pro zpěvačku a představitelku titulní role Idinu Menzel. Píseň Let it go zaznamenala úspěch i u nás, zejména pak v české verzi (Najednou) v podání zpěvačky Moniky Absolonové. Tvůrčí tým se po letech a dvou krátkých filmech vrátil s velkolepým pokračováním. 

Pro české diváky je dobrou zprávou i návrat českého dabingového týmu. Do kin se dnes po slavnostní pražské premiéře vydají Anna s Elsou, Kristoffem, Olafem a Svenem, aby zachránili království Arendelle od velkého nebezpečí. Ještě než se dočkáte recenze, pojďte si s s námi zasoutěžit o vstupenky do kina a skvělé ceny k očekávanému animovanému hitu.

Soutěž o dárky k filmu Ledové království II
(5x balíček cen a 2 vstupenky do kina)

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Která pohádka inspirovala Ledové království?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Sněhurka,Mrazík,Sněhová královna’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 20. listopadu do 28. listopadu 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Falcon, a.s.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Ledové království 2”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast