Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

FURIOSA: SÁGA ŠÍLENÉHO MAXE MÁ FINÁLNÍ TRAILER. VSTUPENKY JSOU JIŽ V PŘEDPRODEJI.

Last Christmas: Z ničitelky v romantičku se songy George Michaela (film o filmu)

Do kin vejde už tento čtvrtek romantická komedie Last Christmas. Shodný název s jednou z nejslavnějších novodobých vánočních písní není náhoda. Film je doslova prošpikovaný hudbou slavného zpěváka a skladatele George Michaela, potažmo jeho osmdesátkové skupiny Wham! Hlavní roli komplikované Kate si zahrála Emilia Clarke ze Hry o trůny. Z draků tedy přesedlala na vánoční kostýmek a vážnou tvář nahradila úsměvem. Podívejte se na první film o filmu, ve kterém se mimo jiné dozvíte i to, že scénář napsala oscarová herečka Emma Thompson. Ve filmu zároveň hraje matku hlavní postavy.

Není to povrchní romantická komedie, ale chytrý film s vážnými podtóny a bohatý na emoce. Původně jsem vánoční komedii točit nechtěl, ale tohle nešlo odmítnut,“ říká režisér Paul Feig.

Film Paula Feiga (Nebezpečná laskavost, Drsňačky) vypráví o dívce, kterou už nebaví šaškovat ve vánočním obchodě a potká zajímavého muže. Ten jí ukáže správnou cestu za dalším smyslem života a možná i láskou, která jí chybí.

V dalších rolích se objeví už zmíněná Emma Thompson, parťáka Emilii ve filmu hraje Henry Golding, malajsijský rodák, který si zahrál právě ve Feigově předchozím filmu Nebezpečná laskavost a objeví se i v chystaném akčním krimi Guye Ritchieho The Gentlemen.

-red-
foto/video: Totalfilm.cz, CinemArt © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast