Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

3Bobule lákají na jaro trailerem – Ramba, Hádek i Langmajer jsou zpět

Pár dní před Vánoci se tvůrci filmu 3Bobule připomínají oficiálním trailerem filmu. Zpátky do kraje vína nás zvou opět Tereza Ramba, Kryštof Hádek a Lukáš Langmajer. Ve třetím pokračování oblíbené série nechybí ani Miroslav Táborský či Marián Roden. Na plátně se objeví i několik nováčků. Mladou policistku si zahrála Lumíra Přichystalová, tajemného krasavce zase populární slovenský herec Braňo Deák. Ve filmu se objeví i Michal Isteník, známý ze seriálu Most. Podívejte se na trailer, ve kterém nechybí výrazný soundtrack, který k Bobulím prostě patří.

Ve filmu zazní hlas Václava Postráneckého, který se podílel na předchozích dvou „dílech“ Bobulí, ale natáčení třetího už se bohužel nedožil. Film je mu věnován a jeho hlas bude provázet celým filmem. Hlavní postavy komedie se po jedenácti letech od 2Bobulí posunuly, dospěly, mají trochu jiné starosti a také radosti. Diváci se ale opět mohou těšit na Kláru, kterou ztvárnila Tereza Ramba, Honzu alias Kryštofa Hádka i Jirku – Lukáše Langmajera. Podstatnou roli ve filmu opět hraje nádherná krajina kolem Pálavy a probíhající vinobraní.
Film, který bude mít premiéru 12. března 2020, vznikal v obcích Mikulov, Bulhary, Moravská Nová Ves, Sedlec, Zaječí, Strachotín, Dolní Věstonice, Pavlov nebo Klentnice.

Třetí pokračování kultovní komedie napsali Matěj Podzimek a Tomáš Vávra, režie se ujal Martin Kopp. Hudbu k filmu skládá Jan P. Muchow. Za komedií z vinařského prostředí stojí opět producent a vinař Tomáš Vican, který kromě filmů Bobule a 2Bobule produkoval také snímek Bajkeři, dvě série seriálu Vinaři, a koprodukoval filmy Lidice a Martin a Venuše.

-red-
foto/video: Bioscop, Totalfilm Media, Tomáš Vican © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast