Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

3Bobule: Vrací se staří známí, ale uvidíme i nové postavy (video)

Už příští týden do kin dorazí pokračování legendárních Bobulí. Titul filmu 3Bobule napovídá, že jde už o třetí pokračování, které se odehrává po mnoha sklizních. Příběh renesance lásky Honzy a Kláry v překrásné krajině jižní Moravy samozřejmě opět na plátna přivádí Kryštofa Hádka a Terezu Rambu. Nechybí ani Jirka v podání Lukáše Langmajera. V následujícím videu uvidíte staré známé vedlejší postavy, ale i úplně nové tváře. Samozřejmě, že nechybí jedna z nejpopulárnějších postav celé série – Miroslav Táborský jako Kozderka. Film do kin vstupuje 25. června.

Kozderka nebyl v minulých dílech moc pozitivní postava, ale Miroslav Táborský si všiml, že je na Moravě přesto oblíbený. „Na Moravě mi ta postava vynesla popularitu, lidem byla svým způsobem sympatická. Přestože je Kozderka záporná postava, byla ale „laskavě záporná“.
Marián Roden zase vzpomíná na svou větu o špačcích, která zlidověla a lidé mu ji často připomínají.
Nováčkem ve filmu 3Bobule je Lumíra Přichystalová v roli policistky: „Já jsem si s kolegou Radimem Novákem užila srandy kopec. Myslím si, že režisérovi se podařilo dát dohromady skvělý tým lidí.“

Slovenský populární herec Braňo Deák hraje ve filmu Mira, kterého do příběhu přivádí Jirka (Lukáš Langmajer). „Přišel jsem dělat na Moravu byznys. Ale takovou trochu nekalou cestou…“ A další negativní roli si ve filmu střihl Michal Isteník, známý jako hospodský ze seriálu Most!: „Hraju zaměstnance vinařství Michalica, který přijde o práci, protože krade. A myslím, že se pak začne trochu mstít,“ prozrazuje herec.

3Bobule – záběr z monitoru na place (foto: Totalfilm)

Stejně jako v předešlých dvou filmech se děj snímku 3Bobule točí kolem Terezy RambaKryštofa HádkaLukáše Langmajera a Miroslava Táborského. Ve třetím pokračování jsou už hrdinové o více než deset let starší a řeší i „dospělé“ problémy jako chod vinařství, rodinu a vlastní vztah. V dětských rolích uvidí diváci Šimona KlaclaAnnu Krejčířovou a Prokopa Zacha. V menších rolích se objeví mnoho špičkových herců v čele s Karlem Rodenem. Ve filmu zazní v několika obrazech hlas Václava Postráneckého, jemuž je snímek věnován.

Film 3Bobule je propojen s písní Hometown od kapely Mirai. A stejně jako v prvních dvou filmech i v tomto snímku zazní nový song kapely Kryštof, která nahrála pro předchozí Bobule a 2Bobule úspěšné písně Atentát a cyRano. Tentokrát napsal Richard Krajčo duet s názvem Hvězdáři a k jeho nazpívání přizval slovenskou zpěvačku Simu Martausovou.

-red-
foto/video: Vinná galerie, Bioscop, Totalfilm.cz

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast