Kamarádství je ve vesmíru nejvíc! – Do zvířecího animáku pronikl mimozemšťan (trailer)

I v srpnu na nás v kinech čeká další animované filmové dobrodružství. Tentokrát ho přináší Bioscop. Rodinný snímek Hurá do džungle vypráví o zvířátkách v africké džungli, kteří se zničeho nic potkají s mimozemšťanem, který přišel ovládnout Zemi. Do kin film vejde 20. srpna s českým dabingem.

Jedno poklidné ráno se život zvířat v africké džungli obrátí vzhůru nohama. Nejlepší kamarádi, opičák Munki a slonice Chobotka zjistí, že z ničeho nic získali schopnost mluvit lidskou řečí. A velmi brzy odhalí příčinu tohoto zázraku: V džungli přistál mimozemšťan! S sebou si přivezl překladové zařízení, díky kterému zvířata mohou mluvit. Malý fialový návštěvník jménem Fneep byl vyslán svým otcem, krutým dobyvatelem vesmíru, obsadit planetu Zemi!

Jenže Fneep je spíš roztomilý nešika, který rozhodně nemá talent na dobývání nových světů. Stýská se mu po domově, se svou vesmírnou lodí nešťastně havaroval a nutně potřebuje pomoc. Munki, Chobotka a jejich zvířecí přátelé se rozhodnou spojit síly, aby malému dobyvateli pomohli dostat se k mateřské lodi. Na jejich společné cestě zažijí spoustu legrace a Fneep poznává, že kamarádství může být největší silou ve vesmíru…  Hurá do džungle je okouzlující animované dobrodružství pro děti i rodiče.

-red-
foto/video: Bioscop © 2020