Velké dobrodružství malé pandy – do kin míří animák od tvůrce Madagaskaru

Ve čtvrtek dorazí do českých kin nový animák pro celou rodinu Velké dobrodružství malé pandy. Příběh party zvířátek, která si vezme za úkol najít malé pandě správné rodiče napsal scenárista velehitu Madagaskar (2005) Billy FrolickDo kin vejde už tento čtvrtek s českým dabingem. Podívejte se na trailer.

Madagaskar byl hitem roku 2005. Jen v Česku na film dorazilo přes 415 000 diváků. Několik hlášek z českého dabingu za léta repríz doslova zdomácnělo. Zejména pak verš z jedné z písní z filmu: “Já tak rád trsám, trsám.” Autor scénáře k Velkému dobrodružství malé pandy Billy Frolick byl jedním ze čtyř scenáristů tohoto animovaného megahitu. Novinka, která právě vstupuje do českých kin vznikla netypicky v americko-ruské koprodukci.

Velký hnědý medvěd Brum-Brum si žije svůj spokojený život, do té doby, kdy mu jednoho dne popletený čáp nedoručí omylem zvláštní zásilku – malou pandu. Jako všechny mláďata, i tato panda je roztomilá, ale hodně pláče, a rozhodně nepatří do Brum-Brumova lesa. Nezůstává mu nic jiné, než s pomocí kamarádů najít pandě správný domov. Medvěda, malou pandu, tygra s poetickou duší, bojácného vlka a pelikána, kterému se nikdy nezavře zobák, čeká dlouhá a nebezpečná cesta, která prověří skutečnou sílu jejich přátelství.

Vyrazit na animovanou novinku můžete v Česku i na Slovensku od 30. července.

-red-
foto/video: Forum Film © 2020