V září dorazí do kin další After – dvojka Padesáti odstínů pro teenagery (trailer)

Pokračování úspěšné teenagerovské obdoby Padesáti odstínů – After: Přiznání má hlavní trailer. Už první ukázka na Valentýna naznačovala, že půjde o odvážnější pokračování. Trailer to jenom potvrzuje a dokládá ještě větší příklon ke známé trilogii pro dospělejší diváky. Podívejte se na video.

První díl s názvem After: Polibek vidělo v českých kinech přes 90 000 diváků, což znamená podobně silný ohlas, jaký měl první díl série Stmívání. Lavinu nadšených ohlasů, lajků, komentářů a sdílení vzbudila na sociálních sítích už jen kratičká anonce v únoru.

Ukázka z prvního dílu

Filmy After vznikají podle stejnojmenné knižní série bestsellerů Anny Todd. První příběhy After psala Anna Todd pro volně přístupnou internetovou platformu Wattpad, kde se staly naprostým hitem a získaly miliardu přečtení. Knižní podoba a následné celovečerní filmy už jsou happy endem skutečného života.
Osudový vztah vzorné dívky Tessy a nebezpečného tajemného Hardina projde podle tvůrců divokým vývojem i nečekanou zradou. Především ale silná láska změnila samotnou Tessu. Hlavní hrdinka už totiž není tou nevinnou dívenkou. Stále je zamilovaná, ale současně je silnější a dospělejší.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2020