Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Všechno o Jamiem – trailer adaptace muzikálu o klukovi, který chce být drag queen

Jamie New je šestnáctiletý kluk, který ale mezi své vrstevníky nezapadá – místo aby se připravoval na nějaké povolání, sní o tom, že se stane „drag queen”. Jakkoli může být jeho budoucnost nejasná, Jamie si je jistý jedinou věcí: bude úžasný. Díky podpoře milující matky a skvělé kamarádky překonává předsudky, vyrovná se s šikanou a vystoupí ze stínu rovnou na jeviště. Podívejte se na trailer filmové adaptace muzikálu podle skutečné události od studia 20th Century. Film do kin dorazí ne dříve než na konci února 2021.

Ve filmu Všechno o Jamiem debutuje v titulní roli Max Harwood. Režisér původního divadelního představení Jonathan Butterell se poprvé představí také v roli filmového režiséra. Scénář a texty napsal Tom MacRae, písně Dan Gillespie Sells a hudbu složili Sells a Anne Dudley.

Co je drag queen? Většinou jde o muže, který svým oblečením a chováním karikuje ženu, a to ze zábavních a uměleckých účelů. Při stylizaci do ženské role přehánějí některé charakteristiky, aby dosáhly komického, dramatického či satirického efektu.

-red-
foto/video: Falcon © 2020

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast