Úspěšná komedie Vlastníci má scénář v knižní podobě (soutěž)

Adaptace úspěšné divadelní hry Vlastníci se v loňském roce stala jedním z největších překvapení filmové sezóny. Hořkou komedii vidělo v kinech 300 tisíc diváků a získala tři České lvy. Knižní vydání scénáře (přepisu filmových dialogů) s úvodem Petra Fischera provázejí fotografie z filmu i z natáčení, rozhovor s Jiřím Havelkou, jeho mimořádná úvaha o divadle Sametová simulace, přehled jeho dosavadní práce a výběr z diváckých ohlasů na film.

První film režiséra Jiřího Havelky Vlastníci je nejpovedenější současnou satirou české kinematografie za poslední roky. Schůze majitelů bytů, kteří se nedokážou na ničem shodnout, je podobně hořkou komedií, jakou bylo Formanovo Hoří, má panenko. V kinech Vlastníky vidělo víc než 300 000 diváků. Film získal tři České lvy (Jiří Havelka za scénář, Tereza Ramba a Klára Melíšková za vedlejší role).

Při psaní komedie Vlastníci se Havelka inspiroval vlastními zážitky ze schůzí vlastníků bytových jednotek a ve svém filmu s nadsázkou zachycuje mezilidské vztahy a solidaritu mezi sousedy. Konverzační komedie zábavnou formou ukazuje, jak je náročné domluvit se, vzájemně si naslouchat a přitom chránit svůj majetek. Hvězdně obsazená komedie se na plakátu skví takovými jmény jako Ramba (Voříšková), Kotek, Lábus, Melíšková, Havlová, Majer, Hádek, Novotný, Tomicová nebo Malý.

Soutěž o 5x knižní vydání filmového scénáře Vlastníci

SOUTĚŽ probíhá od 24. do 30. listopadu 2020. Dodavatelem cen do soutěže je společnost CinemArt, a.s.. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Vlastníci”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.