Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Ať hry započnou: Netflix do své nabídky přidává pět her

3. listopadu přidává Netflix do své nabídky pět her, které si mohou stávající předplatitelé zahrát buď na mobilních telefonech nebo na tabletech s operačním systémem Android. Mezi tyto hry patří například hry Stranger Things: 1984 nebo Stranger Things 3: The Game. Globálním uvedením her startuje další etapa zábavní služby Netflix. Na novém obsahu bude Netflix dále pracovat, zlepšovat ho a rozvíjet jej.

 

Na profilu každého předplatitele Netflixu se na mobilních telefonech nebo tabletech, které běží na Androidu, během středy 3. listopadu objeví nová záložka s nabídkou her. Globálně se jich uvádí celkem pět, lokalizované do češtiny budou zatím dvě z nich. Pokud si však uživatel svůj profil nastaví v angličtině, hrát je bude moct všechny, jen bez titulků.

Netflix globálně uvádí tyto hry: Stranger Things: 1984 (dostupné také v češtině), Stranger Things: The Game (dostupné také v češtině), Card Blast, Shooting Hoop a Teeter Up.
V tuto chvíli jsou hry dostupné jen na zařízeních s operačním systémem Android, brzy se však Netflix chystá nabídku rozšířit i o iOS. Všechny hry jsou přístupné dětem od 12 let, nebudou tedy součástí dětských profilů.

 

Mike Verdu, viceprezident pro vývoj her v Netflixu k uvedení her říká: Baví nás hry všeho druhu – fyzické (Zem je láva), logické (The Circle) nebo třeba Hra na oliheň. A taky rádi bavíme naše členy. Proto jsme se nemohli dočkat, až světu představíme Hry Netflix. Ať už hledáte hru, kterou si zkrátíte dlouhou chvíli, nebo se chcete nechat ještě víc vtáhnout do svého oblíbeného příběhu, v našem herním katalogu bude určitě z čeho vybírat. Hry budeme přidávat postupně, ale chceme, abyste u toho s námi byli od začátku.“

Jestli se chcete rovnou pustit do hraní, potřebujete Netflix předplatné a zařízení běžící na Androidu. Na mobilních telefonech s Androidem uvidí členové herní řádek a záložku, kde se dá stáhnout hra, kterou si chtějí zahrát.
Na tabletech s Androidem uvidí členové herní řádek nebo si budou moct vybrat hru podle kategorie z rolovací nabídky. Pokud není hra přímo v češtině, můžete samozřejmě hrát anglickou verzi.
Některé hry se dají hrát i offline. Samozřejmostí je možnost použití PIN jako když máte běžně zamčený netflixovský účet před nežádoucím vstupem dětí.

-red-
foto: Netflix

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast