Pokračování Spider-Verse animáku ukázalo první teaser, bude mít víc dílů

Sony Pictures Animation o víkendu odtajnila první záběry pokračování oscarového animovaného hitu Spider-Man: Paralelní světy. Teaser trailer filmu Spider-Man: Across the Spider-Verse spolu s překvapivým podtitulem “Part One” naznačuje, že se chystají další pokračování “Spider-Versa”. Podívejte se na čerstvé video s českými titulky (dabing se připravuje).

Pokračování navazuje tam, kde první film skončil. První záběry ukazují Milese Moralese, jak odpočívá ve své posteli a poslouchá přitom skladbu “Sunflower” od Post Malone a Swae Lee. Poté, co k němu vpadne Gwen Stacy alias Spider-Gwen z alternativní dimenze, vyskočí oba z okna Moralesovy ložnice. Teaser trailer vrcholí záběry Moralese jako Spider-Mana, který prolétává městy a portály a tvůrci opět předvádí svůj specifický a úchvatný způsob animace, který nás u první části tak uchvátil.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

První Spider-Verse film byl pro společnost Sony velmi úspěšný, celosvětově vydělal 375,5 milionu dolarů a vynesl společnosti Sony Animation prvního Oscara za nejlepší animovaný film. Přelomový styl filmu byl uveden v život díky efektivnímu přepracování počítačových animačních systémů společnosti Sony Pictures Animation.

-red-
foto/video: Sony Pictures Animation, Falcon © 2021