Mišík prodává kokain a chce nahrát Banger. (video)

Každej bude znát moje jméno, každej bude znát můj ksicht,“ hlásá Adam Mišík ve filmu režiséra Adama Sedláka BANGER.. Příběh jedné divoké páteční noci bude plný drog a rapu. Do českých kin vstoupí na podzim 2022. Svou atmosféru, styl a proměnu Adama Mišíka odhaluje v prvních záběrech. Podívejte se na čerstvě zveřejněný teaser.

Hlavní postava v podání Adama Mišíka prodává nejlepší kokain v Praze, ale jeho snem je nahrát svůj vlastní banger. Se svým producentem Láďou se vydává na jízdu nočním městem, aby na feat získal rappera Barracudu. V dalších rolích se představí Marcel Bendig, Anna Fialová, nebo právě rapper Sergei Barracuda, jenž ztvárnil sám sebe. Ve filmu se objeví také hvězdy sociálních sítí Anna Purič, Džana Valjevac, pornoherečka Stacy Cruz a další známé tváře.

Banger. – z natáčení (foto: Bontonfilm)

Stejně dynamické jako filmový příběh bylo i samotné natáčení v pražských ulicích, které probíhalo kompletně na iPhone. Adam Mišík k natáčení říká: ​​Celý příběh se odehrává v jeden večer a je to pořádná jízda. Stejně tak na mě působilo i natáčení. Měl jsem pocit, jako by to byl jeden natáčecí den, i když jich bylo 15. Hodně momentů vznikalo spontánně přímo v danou situaci, takže bylo potřeba mít Alexovu energii hodně pod kůží.

Banger. (foto: Bontonfilm)

Myslím, že první záběry ukazují, jak bude BANGER. v kinech vypadat. Je intenzivní, bez příkras a opravdový, ale především jsme chtěli, aby se diváci u filmu bavili. Zajímavé pro mě taky bylo oslovit pro roli Alexe Adama Mišíka a pracovat s ním takovým směrem, který by u něj nikdo nečekal. dodává Adam Sedlák.

Adam Sedlák má za sebou výraznou prvotinu o cyklistickém závodníkovi a jeho ženě Domestik. Film zaujal v roce 2018 kritiky i festivalovou scénu.

Producentem filmu BANGER. je společnost Shore Points, koproducentem je Česká televize.
Do kin uvede film v září distribuční společnost Bontonfilm.

-red-
zdroj: Lukáš Vedral
foto/video: Bontonfilm © 2022