Black Adam má finální trailer, potvrzuje střet s Ligou spravedlnosti

Druhý trailer podzimního DC blockbusteru Black Adam potvrzuje, že se v tomto nejnovějším filmu z komiksového světa objeví postava Violy Davis ze Sebevražedného oddílu. Nový trailer přichází jen pár týdnů po totálním výbuchu v rozvrhu premiér chystaných superhrdinských filmů DC. Přesunuta byla dvojka Aquamana i pokračování Shazama. 

Děj Black Adama stále obestírá spousta tajemství, ale jedním z nejzajímavějších aspektů očekávaného filmu je právě střet legendárního antihrdiny s Ligou spravedlnosti.

Postava Black Adama je hlavním protivníkem Billyho Batsona alias Shazama jak v komiksech, tak v dalších adaptacích na motivy těchto hrdinů. První film Shazam! zaznamenal velké tržby a vzhledem k tomu, že Johnson si chtěl tuto postavu zahrát již několik let, není žádným překvapením, že tato populární postava dostala v DCEU svůj vlastní film.

Black Adam – Dwayne Johnson na place

Snímek režíroval Jaume-Collet Serra a scénář napsala trojice Adam Sztykiel, Rory Haines a Sohrab Noshirvani. Serra a Johnson spolu již dříve spolupracovali, přičemž Serra režíroval také disneyovku Expedice: Džungle, ve které si právě Dwayne Johnson zahrál hlavní roli. Herec, který na realizaci tohoto projektu spolupracuje v tvůrčím týmu již několik let, působí vedle ztvárnění titulní role také jako výkonný producent filmu.

Premiéra filmu Black Adam je v kinech naplánována na 20. října.

-red-
foto/video: Vertical Entertainment © 2022