Nový Asterix a Obelix dorazí do kin v únoru, představí se v něm i Zlatan Ibrahimović (teaser)

Další příběh nerozlučných hrdinů Asterixe a Obelixe se tentokrát bude odehrávat 50 let před naším letopočtem a v Asii. Nový film režíruje Guillaume Canet a kromě hvězd jako je Pierre Richard, Marion Cotillard nebo Vincent Cassel se v něm objeví i švédská fotbalová hvězda, útočník AC Milán Zlatan Ibrahimović. Podívejte se na první ukázku s titulky. Do kin se samozřejmě rodinný snímek Asterix a Obelix: Říše středu chystá s českým dabingem.

Ibrahimović dostal roli římského legionáře Caia Antivira a stal se tak další sportovní hvězdou, která si ve filmech o populární dvojici galských bojovníků zahrála. Už v předchozím filmu s názvem Asterix a Olympijské hry se totiž představil sedminásobný mistr světa formule 1 Michael Schumacher, čtyřnásobný vítěz basketbalové NBA Tony Parker nebo fotbalový mistr světa i Evropy Zinédine Zidane.

Režie francouzského filmu Asterix a Obelix: Říše středu se ujal Guillaume Canet, který se současně zhostil i role Asterixe. Jeho nemotorného přítele Obelixe tentokrát ztvárnil Gilles Lellouche. Páté filmové dobrodružství dvou nezdolných Galů se odehrává v Číně, kde dvojice zachraňuje císařovnu i celou zemi.

Do českých kin rodinná podívaná dorazí 2. února 2023 v distribuci Bioscopu.

-red-
foto/video: Bioscop © 2022