Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

After neskončilo, příští rok se znovu vydá Hardin za Tessou (teaser)

V posledním desetiletí se objevilo mnoho young adult romancí, které si získaly srdce divaček. Žádná z nich však pravděpodobně nebyla tak populární  jako filmová sága After. Série natočená podle knižní série Anny Todd, se dočkala čtyř pokračování a měla skončit letošním After: Pouto. Před uvedením tohoto filmu jsme se však od hvězdy série Hero Fiennese Tiffina dozvěděli, že se chystá pátý film, který sérii uzavře, After: Odloučení. O Vánocích se tak tvůrci rozhodli dát první teaser k filmu divačkám pod stromeček.

První teaser naznačuje cestu, kterou se Tiffinův Hardin vydává po přerušení vztahu s Tessou (Josephine Langford). Hardin to evidentně nenese dobře. Svěřuje se rodičům, že se mu nedaří psát, a vše, co dělá, jen směřuje zpátky k Tesse. Nedokáže se vyrovnat s faktem, že už s ní nebude. Nakonec se rozhodne za Tessou vyrazit.

Myslet si o sérii After můžeme cokoliv, ale ve svém žánru je to jedna z nejúspěšnějších sérií vůbec, zejména v období pandemie. První film vydělal celosvětově 69 milionů dolarů, jeho pokračování vydělalo 47 milionů dolarů během pandemie v roce 2020. Poslední dva filmy se distribuovaly i na online, ale i tak dokázaly celosvětově vydělat 21, respektive 19 milionů dolarů. Navíc jde o poměrně levné filmy, takže je pochopitelné, proč chce Voltage Pictures v této sérii pokračovat.

Doják pro menší i větší holčičky do českých kin vstoupí během roku 2023. Uvidíme, zda bude definitivně poslední.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2022

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast