Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTEJTE NA NAŠEM NOVÉM WEBU. DOUFÁME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Quantumania: Pátá fáze MCU je tady, otevírá ji nový Ant-Man a Wasp (trailer)

Studio Marvel právě zveřejnilo nový trailer filmu, který otevírá pátou fázi MCU. Ant-Man a Wasp: Quantumania přinese nové dobrodružství známých hrdinů, kteří budou čelit novým nebezpečím v kvantové říši. V traileru můžete vidět také Jonathana Majorse v roli Kanga Dobyvatele, velkého záporáka MCU. 

Scott Lang (Paul Rudd) se zaplete s Kangem poté, co se jeho dcera Cassie (Kathryn Newton) nechtěně se s padouchem spojí. Kang je uvězněn v Kvantové říši a potřebuje Scottovu pomoc, aby se dostal na svobodu. Scott tak musí zpátky do svého obleku, aby zachránil svou dceru.
Nový trailer ukazuje neprozkoumaná zákoutí Kvantové říše. Kvantová říše by se měla v Quantumanii stát „samostatnou postavou“ a tvůrci počítají s tím, že diváci budou nadšeně spolu s hrdiny zkoumat její tajemství i nové bizarní postavy.

Cassie však v pokračování nebude jen holkou v nesnázích, ale v Quantumanii by se měla stát hrdinkou Stature z Young Avengers.

Kromě toho Kang není jediným padouchem Quantumanie. Novinka na plátna přivádí také MODOKa. Padouch známý také jako Mental Organism Designed Only for Killing, má super velký mozek, a díky tomu také obří hlavu s malými končetinami.

Film režíruje Peyton Reed, producenty filmu jsou Kevin Feige a Stephen Broussard.
Film bude do českých kin uveden 16. února.

-red-
foto/video: Falcon, Marvel, Disney © 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast