Shazam! Hněv bohů odhaluje finální trailer

Studio DC zveřejnilo nový trailer k pokračování rodinné komiksové podívané Shazam: Hněv bohů, očekávané dvojky hitu z roku 2019 od režiséra Davida F. Sandberga. Do hlavní role dospělé i teenage verze zábavného superhrdiny se vrací Zachary Levi a Asher Angel. Podívejte se na čerstvé video.

V původním filmu je Billy Batson vyvolen čarodějem Shazamem, aby nesl sílu starodávných bohů a hrdinů. Po vyslovení čarodějova jména se z chlapce stane mocný Shazam, bojovník, který má moudrost Šalamouna, sílu Herkula, výdrž Atlase, sílu Dia, odvahu Achilla a rychlost Merkura. Ano, teď už víte, proč “S.H.A.Z.A.M.“.

Shazam! (foto: Vertical Entert.)

Jak prozrazuje nový trailer, pokračování se odehrává několik let po prvním filmu. Billy se stále snaží sladit svůj běžný život se superhrdinskými povinnostmi, zejména proto, že musí vystupovat jako zodpovědný vůdce své superrodiny. To je dost náročné, ale musí si také dát bacha na nové padouchy: dcery Atlase, které hrají Lucy Liu, Helen Mirren a Rachel Zegler. Trojici rozzuří, že děti zneužívají otcovy schopnosti.

Shazam: Hněv bohů (foto: Vertical Entertainment)

První film byl překvapivým kasovním trhákem. Diváci také ocenili, že tvůrci respektovali komiksovou předlohu postavy tím, že z jejího příběhu udělali rodinnou záležitost. Věřme, že nebude zase chybět ani dobrý humor jako v prvním filmu. Odhalená videa to zatím potvrzují.

Hněv bohů vrací na plátna celou Shazamovu rodinku, přičemž dospívající a hrdinské verze jednotlivých členů téhle partičky ztvární Jack Dylan Grazer/Adam Brody, Ian Chen/Ross Butler, Jovan Armand/D. J. Cotrona a FaitheHerman/Meagan Good.

Do českých kin dorazí Shazam: Hněv bohů i s českým dabingem 16. března.

-red-
foto/video: Warner Bros., Vertical Entertainment © 2023