Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Buď chlap! Prachař s medvědem a Ramba v bažině (film o filmu)

Do kin právě vstupuje nová komedie režiséra Michala Samira (Iveta) Buď chlap!. Novinka není další z řady romantických komedií. Spíš než romantiku nabídne dobrodružství uprostřed tatranské horské přírody. Jakuba Prachaře, který se v horách chce stát opravdovým mužem na speciálním kurzu, vyráží hledat jeho milá Tereza Ramba a v patách je jí celá rodina jejího filmového nápadníka. Podívejte se na film o filmu, který odhaluje zákulisí vzniku nové české komedie od producentů úspěšných Matek.

Na oba hlavní herce čekala v horách mnohá úskalí. Jakub Prachař si užil studenou horskou vodu, vyzkoušel zálesácké dovednosti a Tereza Ramba skončila po pás v bažině.

Náročný výcvik v Tatrách odjede Pavel absolvovat poté, co zjistí, že ho jeho dětská láska nepovažuje za opravdového chlapa. City evidentně nevymizely, a tak impulzivně vyráží za dobrodružstvím na Slovensko, zatímco Tereza bojuje s nalajnovaným životem dcery úspěšných architektů, které hrají Igor Bareš s Ivanou Chýlkovou.

Jakuba Prachaře zase obklopila jeho filmová rodina, která byla vybrána velmi zajímavě. Sestry mu hrají Sabina Remundová s Ester Geislerovou, maminku zase Naďa Konvalinková.  Pro mě je vždycky strašně důležité, aby divák věřil tomu, že daní herci jsou doopravdy rodina, aby si byli podobní, měli podobné rysy, fungovala mezi nimi rodinná pospolitost,“ svěřila se producentka filmu Monika Schwarcz.

Film právě dorazil do českých kin.

-red-
foto/video: Bioscop, Up&Up production, Totalfilm Media © 2023 

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast