Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Trollové 3: Barvičky, písničky a psychedelická radost se vrátí do kin (trailer)

V listopadu se připravte na akční, hvězdnou a duhově zbarvenou rodinnou show, jaká tu ještě nebyla. Alespoň to slibují tvůrci už třetího pokračování úspěšné animované franšízy Trollové. DreamWorks v originále opět mají v zádech Justina Timberlakea a Annu Kendrick. Věříme, že i v českém dabingu ve filmu opět uslyšíme Martina Písaříka a Ivanu Korolovou, stejně jako v následujícím traileru.

Po dvou filmech plných opravdového přátelství a neutuchajícího flirtování jsou nyní Poppy a Větvík oficiálně, konečně, pár! Jak se sbližují, Poppy zjišťuje, že Větvík má tajnou minulost. Kdysi byl se svými čtyřmi bratry součástí kapely BroZone. Skupina se ale rozpadla, když byl Větvík ještě dítě, stejně jako celá rodina, a Větvík se od té doby se svými bratry neviděl.

Když je však Větvíkův bratr Floyd unesen kvůli svému hudebnímu talentu dvojicí zlotřilých popových hvězd – Velvet a Veneerem, vydávají se Větvík s Poppy na strastiplnou a emotivní cestu, aby znovu spojili celou rodinu a zachránili Floyda před ještě horším osudem, než je popkulturní zapomnění.

Po přečtení této synopse máte ve tváři pravděpodobně stejně pobaveně tupý výraz jako my. Ale nenechte se zmást jednoduchostí zápletky, Trollové prostě u svých fanoušků fungují a fenomén psychedelicky radostných filmů evidentně jen tak neskončí. Pomáhá tomu nejen barevňoučký vizuál, ale především nálož nových i klasických popových hitů, které každý z filmů obsahuje. Studiu navíc franšíza udělala už radost i nominací na Oscara za původní píseň a samozřejmě dobrými tržbami v kinech.

V Americe franšíze pomáhá obsazení těch největších hereckých i popových hvězd, u nás samozřejmě dobře zvládnutý český dabing i hudební režie.

Nové Trolly má na triku navrátivší se režisér Walt Dohrn a producentka Gina Shay a na režii se podílí také Tim Heitz (vedoucí scenáristického týmu předchozího dílu Trollů).

Do kin tento extrémně barevný film uvede CinemArt 16. listopadu.

-red-
foto/video: CinemArt, DreamWorks Animation © 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast