Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Je tu druhá doba ledová, čelit nové hrozbě budou Krotitelé duchů (trailer)

New York má problém s duchy a každý přesně ví, komu má zavolat. Máme tu nový a doslova mrazivý trailer filmu Krotitelé duchů: Říše ledu, pokračování Krotitelů duchů z roku 2021. Nováčci se nyní musí postavit větší nadpřirozené hrozbě než kdykoli předtím – hrozbě, která je schopná uvrhnout svět do druhé doby ledové a ohrozit tak celé lidstvo. Nové záběry z filmu ve videu nabízejí další pohled na duchy, kterým budou muset Spenglerovi čelit, ačkoliv do boje nebudou muset jít sami. Podívejte se.

Noví Krotitelé duchů nás vrátí do hasičské zbrojnice, kde to všechno začalo. Po spojení s původními Krotiteli duchů Peterem Venkmanem (Bill Murray), Rayem Stantzem (Dan Aykroyd) a Winstonem Zeddemorou (Ernie Hudson) je nyní rodina Spenglerových připravena na značkách. Původní krotitelé však od svých prvních dvou dobrodružství nezaháleli, ve své výzkumné laboratoři totiž usilovně pracovali na revolučním způsobu likvidace duchů. Tentokrát se po boku nováčků ujmou aktivnější role přímo v terénu, což fanouškům původních filmů určitě udělá radost. Se svými novými udělátky budou bojovat s novými i známými nepřáteli, od zlomyslného Slimera až po Viga Carpathiana, aby zachránili svět dřív, než budou všichni uvrženi do definitivní doby ledové. Efektní to bude obzvlášť ve chvíli, kdy se nový příběh začíná odvíjet uprostřed parného léta.

Krotitelé duchů: Říše ledu (foto: Falcon)

Gil Kenan převzal režijní otěže po svém scenáristickém kolegovi a režisérovi prvního filmu Jasonu Reitmanovi a přivádí do série řadu nováčků. Patton Oswalt a Kumail Nanjiani přinášejí do nabitého obsazení hororové komedie další rozměr. Na plátna se vrátí i Logan Kim a Celeste O’Connor. Annie Potts si zopakuje roli všestranné recepční Janine Melnit a do New Yorku se vrátí taky William Atherton jako starý nepřítel Krotitelů duchů Walter Peck. Tentokrát se bohužel neobjeví Sigourney Weaver, ale samozřejmě nechybí Paul Rudd, Carrie Coon nebo Finn Wolfhard.

Krotitelé duchů: Říše ledu začnou v kinech strašit 11. dubna. 

-red-
foto/video: © Sony, Falcon 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast