Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Jsme ve vesmíru sami? Ptáme se herců sci-fi komedie Franta mimozemšťan (video)

Nová komedie úspěšného režiséra Rudolfa Havlíka s názvem Franta mimozemšťan přistane v kinech již 8. února. V hlavních rolích filmu, o nechtěném přistání mimozemšťana v jedné moravské vesnici, se představí Jakub Prachař, Tereza Ramba, Filip Březina, Jiří Langmajer nebo Petra Hřebíčková. Jsme ve vesmíru sami? Tuto otázku dostali ti nejpovolanější – herci z této vesmírné novinky. Víc v novém videu.

Jsme ve vesmíru sami? A pokud ne, jak „oni“ vypadají? A co když se náhodou ocitnou mezi námi? Režisér divácky úspěšných komedií Po čem muži touží 1 a 2 a Ostrov se rozhodl to zjistit v nové komedii. V hlavní dvojroli se objeví Jakub Prachař. Na plátna se s ním po nedávné komedii Buď chlap! v krátké době vrací také Tereza Ramba.

Kromě Jakuba Prachaře a Terezy Ramba se ve filmu objeví Filip Březina (Smysl pro tumor), Kateřina Marie Fialová, Vasil Fridrich, Erika Stárková (Most!) , Jiří Langmajer, Leoš Noha, Petra Hřebíčková, Petr Vančura (Kosmo), Oldřich Navrátil, Pavel Kikinčuk a Jan Teplý.

„Kdysi dávno, ještě když jsem natáčel Pohádky pro Emu, jsem měl v hlavě pár nápadů. Chtěl jsem natočit film, kde se muž změní na ženu, chtěl jsem natočit dobrodružný film na opuštěném ostrově, chtěl jsem natočit film, kdy mimozemský návštěvník přistane místo v Americe v Čechách, respektive na Moravě. A teď na něj došla řada. Ohromně mě bavilo pracovat na takovém tématu a nebrat ho moc vážně jako sci-fi, ale jako situační komedii zasazenou do našeho prostředí,“ říká režisér a scenárista Rudolf Havlík.

Film vznikl v produkci společnosti Fénix Film Dany Volákové a Michaely Bastien. Novinku uvede v kinech CinemArt už 8. února.

-red-
foto/video: © Fénix Film, Totalfilm Media, CinemArt 2023, 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast