Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Na jednom místě: Všechny filmové Super Bowl spoty, které musíte vidět

Máme za sebou opět tradiční Super Bowl noc. A protože jsme na filmovém webu, tak nás nezajímá ani tak americký fotbal, jako spíš komerční přestávky, ve kterých si studia tradičně nakoupila ten nejdražší a nejlukrativnější televizní čas, aby odprezentovala své nejočekávanější filmové projekty. Asi nejočekávanější upoutávkou bylo tentokrát třetí pokračování Deadpoola. Ale stranou nezůstala ani další studia. Nejpovedenějším videem večera je spot akční komedie s Ryanem Goslingem a Emily Blunt Kaskadér. Podívejte se i na další ukázky.

Deadpool společně s Wolverinem dorazí do kin na konci července a už teď je jasné, že na nekorektnosti humoru rozhodně ani ve stáji Disney neubral. Vtípek, který nám poměrně vyrazil dech si rovnou pusťte.

Už trailer nové akční komedie Kaskadér (The Fall Guy) z filmařského prostředí byl slibný. Ale tahle šedesátivteřinová upoutávka se snad povedla ještě víc. Kadence střihu i všemožných příslibů nás nenechává na pochybách, že tohle určitě musíme vidět. A vy taky.

Poněkud zvláštní spot o umělé inteligenci připravilo studio Universal. Úplně jsme se mu nesnažili porozumět, snad se to podaří vám. A pokud ne, stále je tu čerstvý trailer Já, padouch 4 (Despicable Me 4), zveřejněný teprve nedávno, na který ostatně tento spot přímo odkazuje. Rodinná komedie jde do kin 4. července.

Stíhej, jeď, přežij. Takhle krátce a stručně lákají Warneři na Twisters. Další katastrofická akční honička má v hlavní roli Glena Powella, který byl nedávno k vidění v komedii S tebou nikdy. Do kin jde Twisters 18. července.

Nejnovější počin Johna Krasinskyho Imaginární přátelé (IF) do kin dorazí už 30. května. Fantasy novinku s Ryanem Reynoldsem si Krasinsky pochvaluje, dal do ní podle svých slov, točil ji pro své děti.

Čarodějka (Wicked) je muzikál ze světa Čaroděje ze země Oz. Příběh o zlé a hodné čarodějnici bude rozdělen na dva díly. Ten první dorazí do kin 28. listopadu. V hlavních rolích Ariana Grande a Cynthie Erivo.

Už v sobotu se objevil nový trailer k očekávanému opičímu spektáklu Království Planeta opic. Mezi fanoušky má další dílek do filmové opičí skládačky podobnou popularitu jako už zmiňovaný třetí Deadpool. Mrkněte na novou ukázku. Do kin film dorazí 9. května.

-red-
foto/video: © Totalfilm Media, Falcon, CinemArt, Vertical Entert. 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast