Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Nepřivolávej nic zlého: James McAvoy na výletě, který se zvrhne v psychoteror (trailer)

A máme tu ohlášený remake dánského hororu Nepřivolávej nic zlého (Speak No Evil). Trailer, který byl právě odhalen studiem Blumhouse na CinemaConu, představuje Jamese McAvoye a Mackanzie Davis ve zpočátku docela všední kratochvíli – na rodinném výletě s novými přáteli. Jenže ono se to celé zvrtne v docela drsný psychoteror. Nikdo není nakonec tím, kým se zpočátku zdá. Podívejte se na video.

Idyla se mění v boj o život

Původní film režiséra Christiana Tafdrupa se na festivalu Sundance 2022 setkal s nadšenými ohlasy. Stejně jako originál i remake sleduje manželský pár a jejich dceru Agnes, kteří se během cesty do zahraničí seznámí s podobnou rodinou a padnou si do oka. O několik týdnů později manželé dostanou pozvání na víkendový pobyt v idylickém venkovském sídle druhé rodiny, kde se jejich původní povaha rychle začíná měnit. Manželé jsou z jejich chování znepokojeni a začnou uvažovat o předčasném odjezdu. Než však stihnou odjet, jejich malý výlet se zvrtne v čiré peklo, když se začnou odhalovat temné pravdy a pár si příliš pozdě uvědomí, v jakém nebezpečí se ocitli.

Nepřivolávej nic zlého (foto: CinemArt)

James Watkins, který tento remake režíruje, má s podobným žánrem zkušenosti (Žena v černém s Danielem Radcliffem) a navíc má na kontě jednu z oblíbených epizod (Sklapni a tancuj) populárního seriálu Black Mirror.

Do českých kin snímek uvede 12. září CinemArt.

-red-
foto/video: © CinemArt 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast