Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Past: Josh Hartnett v novince režiséra Šestého smyslu (trailer)

Je to pár dní, kdy na CinemaConu M. Night Shyamalan představoval svou novinku s Joshem Hartnettem v hlavní roli. Nyní můžeme první záběry z filmu Past (Trap) vidět také my. A zdá se, že půjde po letech konečně o svěžejší režisérův projekt. V novém thrilleru režiséra Šestého smyslu se ocitneme na koncertě, kde je hlavní postava společně s dcerou. Když se ale starostlivý táta vydá na toaletu, zjišťuje, že v koncertní hale není něco v pořádku. K místu se začínají sjíždět kordony policistů… Podívejte se na první ukázku.

Pozorný taťka

Shyamalan slibuje bizarní a velmi temný příběh. Nic ze začátku není tak, jak se zdá. Koncert je údajně policejní kamufláž, která slouží k dopadení nebezpečného vraha. Posléze se ukáže, že tím vrahem je právě postava otce. A události naberou v prvních minutách filmu rychlý spád.
Režisér ale slibuje spoustu dalších nečekaných zvratů. Možná proto dopřál divákům spoiler už v první oficiální ukázce.

Past – Josh Hartnett

Restart pro Shyamalana

Shyamalanovu hvězdnou kariéru odstartoval Šestý smysl, úspěšné byly ještě snímky Vesnice, Žena ve vodě nebo Rozpolcený. V posledních letech se mu ale kasovně nedaří a ze svého trůnu krále temných thrillerů tak trochu sestoupil. Loni v únoru to rozhodně nevylepšil snímek Někdo klepe na dveře, které uváděla i česká kina. Téma i obsazení Pasti by to ale mohlo zvrátit.

Dodejme ještě, že seriál Servant, který natočil pro platformu Apple TV+, ukazuje, že když má dobrý scénář, stále dokáže dodat kvalitní produkt. Servant má celosvětově velmi dobré hodnocení kritiků i diváků.

Past nabídne kromě angažmá Joshe Hartnetta také Hayley Mills a režisérovu dceru Saleku Shyamalan.

Do českých kin film uvede 1. srpna Vertical Entertainment.

-red-
foto/video: © Vertical Entertainment 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast