Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

O role ve spin-offu Harryho Pottera se bojuje – jistý je Eddie Redmayne

Ve spin-offu Harryho Pottera, který vzniká podle doplňkové knížky Fantastická zvířata si hlavní roli zahraje Eddie Redmayne (Teorie všeho). Zahraje si Mloka Scamandera, hlavní postavu nové série. Režírovat bude opět David Yates, který měl na svědomí poslední potterovské filmy. Jistý je tedy jen hlavní představitel. O další role v trilogii je ale pochopitelně velký zájem.
Roli Jacoba může dostat buď Steve Zissis, Zack Pearlman nebo Dan Fogler. O ženskou roli Tiny mají před konečným castingem zájem Saoirse Ronan, Dakota Fanning a Lili Simmons. Roli její sestry Queenie by měla ráda na kontě Kate Upton nebo Elizabeth Debicku či Katherine Waterston.

Eddie Redmayne (Teorie všeho)

Eddie Redmayne (Teorie všeho)

Podle Rowlingové ale nepůjde ani o prequel ani sequel Harryho Pottera. Na příběhu Pottera bude série zcela nezávislá. Není ale vyloučeno, že se v nových filmech potkáme s postavami, které už z Potterovek známe. Albus Brumbál by mohl být jednou z nich. Hrdinou bude tentokrát Mlok Scamander, fiktivní autor knihy Fantastická zvířata a kde je najít. Nositel Merlinova řádu se v knize zabývá studiem kouzelných zvířat, takzvanou magizoologií.
Jak casting nakonec dopadl se dozvíme brzy. Premiéra prvního filmu bude přibližně za rok.

připravil: JG, totalfilm.cz
zdroj: Collider

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast