Soutěž s filmem Osm hrozných (trička k filmu)

Už ve čtvrtek se do kin podívá nový počin Quentina Tarantina, western Osm hrozných (The Hateful Eight). Tarantino ho natočil na Ultra Panavison 70 mm film. S délkou kolem 180 minut se jedná o nejdelší režisérův film. Režisérský sestřih bude mít 182 minut, ten standardní, který jde do kin i u nás má 176 minut. K filmu složil a nahrál hudbu slavný skladatel Ennio Morricone. Nahrána byla v Praze s Českým národním symfonickým orchestrem.

Ale o čem vlastně osmý film Quentina Tarantina je? – Několik let po občanské válce se zasněženými kopci Wyomingu řítí dostavník. Veze se v něm John Ruth (Kurt Russell), lovec lidí, známý také jako „Kat”, a Daisy Domergueová (Jennifer Jason Leigh). Jeho čeká odměna, vypsaná na její hlavu, ji soud a oprátka. Po cestě potkají dva muže – majora Marquise Warrena (Samuel L. Jackson), bývalého vojáka, ze kterého se také stal obávaný lovec lidí a Chrise Mannixe (Walton Goggins), jižanského odpadlíka, který o sobě tvrdí, že je novým šerifem ve městě, kam mají všichni namířeno. Když jim silná vichřice zabrání pokračovat v cestě, rozhodnou se hledat útočiště v dřevěnici u Minnie, která je oblíbenou zastávkou dostavníků. Ve dveřích je však nevítá majitelka, ale několik cizinců, kteří se rozhodně netváří přívětivě. Nad horským průsmykem zuří sněhová bouře a osm pocestných začíná tušit, že se do města asi nedostanou…

Soutěž s filmem Osm hrozných

Spolu s distribuční společností Forum Film jsme pro vás připravili soutěž o slušivá trička k filmu. Stačí odpovědět na naši zvídavou otázku.

Soutěž 8 hrozných

Soutěž trvá od 6. 1. do 13.1. 2016 včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu “8 hrozných”.