Osm hrozných konečně na videu (soutěž o DVD a trika)

Na DVD a Blu-ray vychází Tarantinova novinka Osm hrozných. S Magic Boxem pro vás máme soutěž o tři balíčky s tričkem a DVD s filmem. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Film vychází na DVD, Blu-ray a v limitované edici mediabook na obou nosičích.

Osm hrozných (foto: Forum Film)

Osm hrozných (foto: Forum Film)

Ultra širokoúhlý záběr se starosvětskými titulky, hlava Krista s ultimátní hudbou Ennia Morriconeho.Tak nějak vypadá začátek Osmi hrozných. Záběr na dostavník v zasněžené krajině a střet prvních hrdinů před blížící se sněhovou bouří. Novinka Quentina Tarantina se chlubí 70mm kamerou a hvězdným obsazením. Obojí je opravdu skvělé. Tarantino se opět vyžívá v zábavné zrůdnosti všech svých postav. Přesně napsané a vypointované absurdní dialogy povyšují sami herci svou roztomilou a zábavnou deklamací. Všechno to bezvadně funguje a i v dlouhých třech hodinách jsem nenašel místo, které by mne vyloženě nudilo. Drtivá většina filmu je sice spíš konverzační a zvrácenou komedií se spoustou nechutných míst. Přesto se Tarantino ve své cinefilní onanii drží osvědčených postupů a skládá hold svým filmařským vzorům. Láska k žánru i filmu jako takovému je z Osmi hrozných cítit na sto honů.

Soutěž o DVD a trička

osm-hroznych-soutez

Soutěž trvá od 10. 5. do 17. 5. 2016 včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu “Osm hrozných”.

Děkujeme distribuční společnosti Magic Box.
magic-box-logo.small

osm-hroznych-nosice