Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Čertí brko – adventní soutěž o balíčky dárků k pohádce

Máme tu konečně advent a sérii letošních předvánočních soutěží zahajuje hra o 5 balíčků s krásnými dárky k právě uváděné nové české pohádce Čertí brko. Příběh začíná v pekelné pobočce obce Pervidle, která leží pod stejnojmenným kopcem. Tam se jednoho dne rozbije Čertí brko, které pečlivě a neúnavně zapisuje všechny hříchy, jež se v dané oblasti dějí. Takovou situaci je potřeba co nejrychleji vyřešit, a tak Lucifer (Ondřej Vetchý) pověří mladičkého a nezkušeného čerta Bonifáce (Jan Cina), aby na pobočku doručil nové a funkční brko. V pohádce uvidíte Jana Cinu, Judit Bárdos, Ondřeje Vetchého a další známé herce.

V dalších rolích pohádky Marka Najbrta se objeví Marián Geišberg jako Markétčin otec, jako pytlovští vykukové Tomáš Jeřábek a Jiří Maryško, obyvateli Pytlova se rovněž stanou Marek Daniel a Jana Plodková či Michal Dalecký, v pekle budou naopak úřadovat Václav Kopta nebo Jakub Žáček.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Recenze pohádky Čertí brko zde[/pullquote]

Soutěž o 5x balíček dárků Čertí brko

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve které pohádce se objevil Ondřej Vetchý také v roli čerta?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Čertoviny,Pekelná princezna,S čerty nejsou žerty’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 1. prosince do 7. prosince 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Falcon.
Pokud chcete místo formuláře na webu použít soutěžní email soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Čertí brko″.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast