Velká soutěž se sci-fi odyseou Ad Astra

Do kin dorazil Brad Pitt, aby se vydal na dlouho cestu za svým ztraceným otcem. Film Jamese Graye zaujal diváky a kritiky už při své světové premiéře na festivalu v Benátkách. Pětapadesátiletý Brad Pitt ztvárnil Roye McBridea, astronauta, který se vydává na záchrannou misi až na samotný okraj sluneční soustavy.
Spolu s distrubutorem filmu jsme pro vás připravili souěž k filmu. Pro 5 šťastlivců máme sadu dárků k filmu. Jeden z vás navíc může získat bundu s motivy filmu.

Film Ad Astra, jehož název se odvíjí od latinské fráze „Per aspera ad astra,“ neboli přes překážky ke hvězdám, skutečně zprostředkovává přístup k hvězdným tělesům. Díky famóznímu výkonu Brada Pitta se dostáváme blíže k této filmové hvězdě než kdy dříve, vizuální preciznost nám zase dává nahlédnout do hvězdných drah.
(Celou recenzi najdete zde)

Soutěž o balíčky cen k filmu Ad Astra

SOUTĚŽ probíhá od 19. září do 24. září 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost CinemArt, a.s..
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Ad Astra”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

Článek jsme oštítkovali takto: