Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Deadpool má kámoše, v první ukázce potkává Wolverina (teaser)

Toužebné očekávání fanoušků prostořekého anti-superhrdiny bylo uplynulou Super Bowl nocí vyslyšeno. Deadpool & Wolverine – tak zní oficiální název třetího pokračování kontroverzní marvelovky. Postava Deadpoola svým fanouškům evidentně nezůstane nic dlužná, protože spojit do jedné věty „anál a Disney“, to už chce opravdu velkou odvahu. O čem mluvíme, zjistíte v následujícím teaseru.

V krvavé, brutální a brilantní upoutávce nás Wade Wilson (Ryan Reynolds) po návštěvě Úřadu pro časové odchylky, který jsme naposledy viděli v seriálu Loki, vezme zpátky do multivesmíru, kde dostane úkol, který zřejmě dokáže splnit jen on. Inu, vypadá to, že se chystá jednou provždy skoncovat s vesmírem 20th Century studia a X-Menů, přičemž camea postav, které jsme naposledy viděli před více než deseti lety, budou v tomhle filmu poměrně hojná.

Wolverine (Hugh Jackman) se v prvním teaseru objevuje zatím jako pouhý stín na poušti, studio se nás rozhodlo tedy dál napínat.

Wolverinův kostým, který jsme spatřili na první fotce z natáčení je stejně zářivý, jaká budou jistě i studiová a divácká očekávání od tohoto filmu. Režíruje Shawn Levy, který s hlavním představitelem natočil komedii Free Guy.

V českých kinech třetího Deadpoola uvidíme 25. července.

-red-
foto/video: © Disney, Falcon 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast