Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Angelina Jolie s Bradem Pittem jsou rozhádaní (video)

Je to deset let, kdy se před kamerou potkali Brad Pitt a Angelina Jolie. Film Pan a paní Smithovi pro ně byl stěžejní, hlavně ze soukromého hlediska. Na place se spolu dali dohromady a hvězdným párem přezdívaným Brangelina jsou dodnes. Po letech a režisérských zkušenostech se Angelina Jolie rozhodla napsat a zrežírovat vztahové drama U moře. Obsadila svého manžela a krom režie se postavila po jeho bok jako bývalá tanečnice Vanessa. Děj filmu se odehrává ve Francii, v sedmdesátých letech.

Jolie prozradila, že dávat manželovi režijní pokyny bylo pro ni velmi složité, ale Pitt ji poslouchal na slovo a spolupráce a manželova pracovní etika je v reálném vztahu ještě víc sblížila.
Nový film U moře vypráví příběh páru, jehož manželství se během let proměnilo v poněkud toxický vztah, kdy jsou raději sami než s tím druhým, Vanessa na lehátku na terase jejich letního bytu, Roland v baru s místními štamgasty. Partnerské dusno rozčeří až příjezd mladých novomanželů (Mélanie Laurent a Melvil Poupaud), kteří se usadí v sousedním bytě a Rolandovi s Vanessou připomenou, jaké to mezi nimi bylo na začátku.

Angelina Jolie a Brad Pitt na place filmu U moře

Angelina Jolie a Brad Pitt na place filmu U moře

Do českých kin novinku vyšle společnost CinemArt 19. listopadu.

-red-
zdroje: Collider, CinemArt, Vogue © 2015

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast