Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Jeden vánoční dárek rozbalen – Teaser na Fantastická zvířata od Rowlingové

První vánoční dárek nám nadělilo studio Warner Bros., a ne ledajaký! „Lumos Maxima!“ – to jsou první slova v teaseru pronášená Mlokem Scamanderem (Eddie Redmayne) v úplně čerstvém a toužebně očekávané ukázce k nové sérii J. K. Rowlingové Fantastická zvířata a kde je najít. Spisovatelka nás znovu zve do kouzelnického světa. Příběh mladého čaroděje se odehrává několi desítek let před narozením Harryho Pottera. S ním se tedy nepotkáme, ale jiné známé postavy ve filmech samozřejmě uvidíme. Ten první a jistě ne poslední se začne na česká plátna promítat 17. listopadu 2016. 

Teaser toho zatím moc neprozrazuje. Jen naznačuje co asi Mlok nosí ve svém příručním kufru. Ostatně jeho specializace je podle názvu lehce odhadnutelná. Vzpomeňme na Hagridovu lásku ke kouzelným zvířecím tvorům. Sledujte bedlivě teaser a na jeho konci nastražte uši. Ozve se v nové aranži dobře známý motiv Johna Williamse z Harryho Pottera.
Scénář napsala volně dle útlé předlohy sama autorka a kdo jiný by měl tuhle pecku režírovat než osvědčený David Yates? Těšíte se tak jako my?

Teaser-poster-fantasticka-zvirata

MS, totalfilm.cz
zdroj: Freeman Entertainment / Warner Bros. Entertainment INC. © 2015, 2016
All rights reserved.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast