Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Česká Bridget Jones? Podívejte se na trailer

Romantická komedie Všechno nebo nic na námět první z řady úspěšných knih nejprodávanější slovenské autorky Evita Urbaníkové Všechno nebo nic představuje svůj trailer, ve kterém se objevuje spousta zajímavých herců. Scénář autorka napsala s Martou Ferencovou, která zároveň snímek režírovala, a dámy také měly hlavní slovo v obsazování jednotlivých rolí. „Třeba na Táně Pauhofové jsme se obě shodly hned. Dokonce když jsem jí zavolala, jestli by o tuhle roli měla zájem, měla už knihu přečtenou,“ odhalila Evita Urbaníková.

„To je pravda, knihu jsem četla krátce po tom, co vyšla. Jsem širokospektrální čtenář a Evita umí psát laskavě, vtipně a s nadhledem o všech peripetiích, které my ženy dobře známe,“ dodala představitelka hlavní role Lindy Táňa Pauhofová.

Její nejlepší kamarádku ztvárnila Klára Issová, která si v komedii zahrála vůbec poprvé. „Tohoto žánru jsem se bála, ale ráda zkouším nové věci a tohle byla výzva,“ vysvětlila herečka, která byla nadšená zejména z režisérky Marty Ferencové. „Skvěle nás vedla, pomáhala nám, dokázala nás dobře vyladit do postav a udržet si jejich charakter. Na komedii má neuvěřitelný cit,“ dodala představitelka filmové Vandy.

Všechno nebo nic (foto: Bioscop)

Všechno nebo nic (foto: Bioscop)

Ve filmu zamotá hlavu dvěma hlavním hrdinkám hned několik pohledných mužů, a tak se diváci mohou těšit například na Ondřeje Sokola či polské herce Michala Żebrowskeho a Pawla Delaga.

Romantický příběh o majitelkách malého knihkupectví a jejich životních eskapádách s muži přijde do kin 12. ledna 2017.

-red-
zdroj: Bioscop © 2016

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast