Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: AKREDITACE A BALÍČKY VSTUPŮ NA VÍKEND JSOU VYPRODÁNY. NA DOPROVODNÝ PROGRAM SE ALE DOSTANETE.

Michael Bay vás provede zákulisím nových Transformerů (video)

Velká blockbusterová pecka letošního léta se pomalu blíží a krom předchozích nadupaných trailerů filmu Transformers: Poslední rytíř přichází Michael Bay, aby nám představil především technickou stránku filmu. Ve videu se přímo od něj dozvíte, že film vznikal v nativním 3D, aby divákovi poskytl nejlepší možný zážitek z obrazu. Známý hollywoodský megaloman chce mít vždy všechno perfektní a následující video to jenom potvrzuje. „Film jako Transformers potřebuje ty nejlepší nástroje, nejlepší zvukovou a projekční technologii a kamery. Jsem tu, abych udržel 3D naživu. Abych vytvořil nejlepší zážitek, musím natáčet přímo ve 3D. Jsme první film, který se natáčel přímo v IMAX 3D,“ prozrazuje ve videu Michael Bay. Podívejte se.

Ačkoliv Bay i ve videu potvrzuje, že se jedná o jeho poslední transformeří biják, nejčerstvější zprávy hovoří o plánování spin-offu, který by si režisér sám natočil. Příběhů má v zásobě dost. Najatí scenáristi mu je totiž psali do zásoby. Ale zpátky k Poslednímu rytíři – do kin se chystá nejnovější film ze slavné série na konci června. Podle trailerů to vypadá na větší příklon k rodinné zábavě.

Studio na snímku opravdu nešetřilo, jedná se o nejdražší díl celé série, stál 260 milionů dolarů. Do kin snímek přichází přesně 10 let po prvním díle. Natáčelo se na Kubě a ve Velké Británii. A zajímavý je také fakt, že první trailer překonal hranici 100 milionů zhlédnutí za 48 hodin.
To všechno svědčí o tom, že hlad po efektních příbězích Transformerů stále panuje a vypadá to tak, že Michaela Baye podpora fanoušků žene stále kupředu. Jsme zvědaví na technologický posun a péči, jakou producent a režisér nejnovějšímu přírůstku série věnoval.

Dočkáme se 22. června. V Česku film distribuuje CinemArt.

M. Staněk
video: CinemArt © 2017

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast