Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Králíček Petr se představuje – a je to docela drsňák (trailer)

Do kin dorazí v březnu kouzelná adaptace knihy Beatrix Potterové Králíček Petr. Z traileru je patrné, že penězi se rozhodně nešetřilo. Kvalitní animace kombinovaná s živými herci slibuje skvělou zábavu. Podívejte se na čerstvý trailer.

Beatrix Potterová, která králíčka Petra vymyslela, malovala zvířátka v lidském oblečení, aby byla pro děti veselejší. Ke kresbám později psala i pohádky, jako právě v roce 1893 Pohádku o Petru Králíkovi. Je jednou z nejúspěšnějších autorek literatury pro děti všech dob, její knihy se staly světovými bestsellery a byly přeloženy do desítek jazyků.

Králíček Petr (foto: Falcon)

Petr není obyčejný králík na mazlení nebo na pekáč. S roztomilostí si tyká stejně jako kocour ze Shreka. Ale je to vůdčí typ a jako takový rozhodně nikoho nenechá na pochybách, že co si usmyslí, to taky udělá. Boj s panem McGregorem tak může směle začít. A ani lidský tvor si jednoduše nedokáže poradit se skvěle organizovanou partou domácích zvířátek…

Látky se ujalo studio Sony a vypadá to na trefu do černého. Vzpomeňte na Paddingtona, který byl také adaptací klasiky a dočkal se už druhého dílu.
I Králíček Petr se podobně jako medvěd Paddington nakonec vydá až do Londýna a boj s lidskou „havětí“ může pokračovat…

V hlavních rolích Rose Byrne a Domhnall Gleeson. Hlas Petrovi v originále propůjčí James Corden. Režie se ujal Will Gluck, který má na kontě úspěšnou komedii Kamarád taky rád.

Králíček Petr dohopsá do našich kin 22. března 2018.

-red-
foto/video: Falcon © 2017

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast