Králíček Petr se představuje – a je to docela drsňák (trailer)

Do kin dorazí v březnu kouzelná adaptace knihy Beatrix Potterové Králíček Petr. Z traileru je patrné, že penězi se rozhodně nešetřilo. Kvalitní animace kombinovaná s živými herci slibuje skvělou zábavu. Podívejte se na čerstvý trailer.

Beatrix Potterová, která králíčka Petra vymyslela, malovala zvířátka v lidském oblečení, aby byla pro děti veselejší. Ke kresbám později psala i pohádky, jako právě v roce 1893 Pohádku o Petru Králíkovi. Je jednou z nejúspěšnějších autorek literatury pro děti všech dob, její knihy se staly světovými bestsellery a byly přeloženy do desítek jazyků.

Králíček Petr (foto: Falcon)

Petr není obyčejný králík na mazlení nebo na pekáč. S roztomilostí si tyká stejně jako kocour ze Shreka. Ale je to vůdčí typ a jako takový rozhodně nikoho nenechá na pochybách, že co si usmyslí, to taky udělá. Boj s panem McGregorem tak může směle začít. A ani lidský tvor si jednoduše nedokáže poradit se skvěle organizovanou partou domácích zvířátek…

Látky se ujalo studio Sony a vypadá to na trefu do černého. Vzpomeňte na Paddingtona, který byl také adaptací klasiky a dočkal se už druhého dílu.
I Králíček Petr se podobně jako medvěd Paddington nakonec vydá až do Londýna a boj s lidskou “havětí” může pokračovat…

V hlavních rolích Rose Byrne a Domhnall Gleeson. Hlas Petrovi v originále propůjčí James Corden. Režie se ujal Will Gluck, který má na kontě úspěšnou komedii Kamarád taky rád.

Králíček Petr dohopsá do našich kin 22. března 2018.

-red-
foto/video: Falcon © 2017