Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Jan Cina s Judit Bárdos zpívají v pohádce Čertí brko (videoklip)

Jan Cina společně se svou filmovou partnerkou Judit Bárdos oblaží diváky nové pohádky Marka Najbrta také svým zpěvem. V následujícím videu se můžete podívat na pohádkový song Já jsem chytil poezii… z očekávané pohádky Čertí brko. V hlavních rolích se krom zmíněných herců objeví i Ondřej Vetchý v roli vládce pekel.

Na jedné z pekelných poboček u města Pytlov přestane fungovat čertí brko, které zapisuje lidské hříchy. Lucifer vyšle s novým čertím brkem do světa trochu zmateného čerta Bonifáce (Jan Cina).  Místní šejdíř mu ale kouzelné brko ukradne, a tím se spustí řetěz nešťastných událostí. Je na Bonifácovi, aby osvobodil Pytlov, zachránil peklo i získal srdce krásné Markétky (Judit Bárdos).

„Mám rád filmy jako je například Šíleně smutná princezna s originální výtvarnou stylizací a výbornými písničkami. I v naší pohádce máme tři písničky. A podle mě jsou to hity,“ slibuje režisér Marek Najbrt. Jednou z písniček je zamilovaný duet Bonifáce a Markétky v podání Jana Ciny a Judit Bárdos. „Ve filmu, kde se zpívá, jsem asi nikdy nehrála, tak je to obrovská zkušenost a písnička je moc krásná, takže je to i radost. Doufám, že jeden z důvodů, proč budou mít lidé tuhle pohádku rádi, budou právě písničky,“ říká Judit Bárdos.

V dalších rolích se objeví Marián Geišberg jako Markétčin otec, jako pytlovští vykukové Tomáš Jeřábek a Jiří Maryško, obyvateli Pytlova se rovněž stanou Marek Daniel a Jana Plodková či Michal Dalecký, v pekle budou naopak úřadovat Václav Kopta nebo Jakub Žáček.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Nová pohádka má premiéru 29. listopadu.[/pullquote]

-red-
zdroj: U. Donátová
foto/video: Falcon © 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast